» TRIB4BIBI

Wat is dit?Zo. 30/10/2011

Het zal veel voetballiefhebbers de afgelopen dagen niet zijn ontgaan. Supporters van FC Twente zijn een grote actie gestart om geld in te zamelen onder de noemer TriB4Bibi. Het zevenjarige meisje Bibi verloor vorig jaar zomer haar 2-jarig broertje Tristen aan de gevolgen van een neuroblastoom. Terwijl deze kinderkanker niet erfelijk is, sloeg het noodlot toe en bleek in juni dat Bibi dezelfde ziekte heeft en haar overlevingskansen gering zijn (20%).

Haar overlevingskansen kunnen echter verdubbeld worden dankzij een behandeling in Amerika. Hoewel de zorgverzekeraar een groot deel vergoed, is er nog zeer veel geld nodig om het gezin staande te houden. Bovendien bestaat de mogelijkheid dat de behandeling niet voortgezet kan worden en op een andere behandeling moet worden overgegaan, die 100.000 euro per maand kost!

Het bestuur van de Twentse supportersvereniging VAK-P besloot dat zij alles uit de kast wilden halen om het Enschedese gezin de steun te geven die ze nodig hebben in deze voor hen onzekere periode, bijvoorbeeld door de verkoop van sjaals en vermeldingen op spandoeken. En natuurlijk om zo veel mogelijk geld op te halen voor Bibi.

Afgelopen vrijdagavond tijdens het tv-programma Voetbal International schonk Johan Derksen al aandacht aan de actie voor Bibi, maar ook de kijkers van Eredivisie Live werden zaterdagavond enorm aangegrepen door de emotionele oproep van Arnold om Bibi te helpen. Super gedaan Arnold!!!


Klik hieronder om de oproepen te bekijken:

Voetbal International - Geldinzameling voor Bibi
28 oktober 2011

Emotionele oproep Arnold voor TriB4Bibi
29 oktober 2011


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Arnold op Twitter

  • Arnold is te volgen op twitter via de volgende link: twitter.com/Brug17

Bezoekersteller

  • sinds augustus 2009

'Fansite gemaakt door: Anke Mütze' Copyright 2002-2018