» Voetballer van het Jaar Gala op Eredivisie Live

Wat is dit?

Ma. 22/08/2011

Eredivisie Live doet maandag 29 augustus rechtstreeks verslag van het jaarlijkse Telesport Voetballer van het Jaar Gala vanuit Studio 21 op het Media Park in Hilversum. Extra bijzonder is dat de uitzending voor iedereen met digitale televisie in Nederland gratis te zien is, ook voor de huishoudens die geen abonnement op Eredivisie Live hebben. De gala avond wordt gepresenteerd door Humberto Tan en Jan Joost van Gangelen ontvangt alle hoofdrolspelers in een aangrenzende studio. De rechtstreekse uitzending op Eredivisie Live begint om 20.15 uur.

Gouden Schoen
Tijdens het Telesport Voetballer van het Jaar Gala, waar de gehele vaderlandse voetbalwereld bij aanwezig is, worden de prijzen over het voorbije seizoen uitgereikt. Theo Janssen is verkozen tot beste voetballer van het seizoen 2010/2011 en ontvangt de Gouden Schoen. De Zilveren Schoen gaat naar Wesley Verhoek (ADO Den Haag) en Ruud Vormer (Roda JC Kerkrade) ontvangt het bronzen exemplaar. Christian Eriksen (Ajax) ontvangt de onderscheiding voor Talent van het Jaar en Bjorn Vleminckx scoorde de meeste doelpunten (23). Pol van Boekel was de beste scheidsrechter en krijgt de Gouden Kaart.

Uitzending
De gala avond wordt gepresenteerd door Humberto Tan. Naast de feestelijke prijsuitreikingen treden ook diverse artiesten op zoals LA The Voices, Rowen Heze, Ad Vandenberg, en de Haagse cultzanger John Medley. Het verslag vanuit de zaal wordt afgewisseld met gesprekken met de prijswinnaars. In een aangrenzende studio ontvangt Jan Joost van Gangelen live de hoofdrolspelers van de avond, samen met Eredivisie Live analisten Kenneth Perez, Arnold Bruggink en Mario Been. Samen kijken zij terug op het prachtige Eredivisie seizoen 2010/2011, dat een legendarische en zinderende ontknoping kende.

Voor iedereen met digitale TV gratis te zien
Dankzij een samenwerking met alle TV aanbieders in Nederland kan iedereen met digitale televisie in Nederland maandag 29 augustus gratis de live uitzending van het gala op Eredivisie Live bekijken. Het signaal van de voetbalzender wordt deze avond gratis opengesteld voor alle TV kijkers.

© Eredivisie Live

Hier Arnold met zijn titel 'Talent van het jaar' seizoen 1999/2000[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Arnold op Twitter

  • Arnold is te volgen op twitter via de volgende link: twitter.com/Brug17

Bezoekersteller

  • sinds augustus 2009

'Fansite gemaakt door: Anke Mütze' Copyright 2002-2018